Milyen szintű IELTS Nyelvvizsga eredményre van szükséged, ha külföldi egyetemen, szakiskolában szeretnél tanulni

eetable


Megjegyzés: Az itt található információk csupán tájékoztató jellegűek az IELTS Ready Program munkatársai nem oktatási ügynökök. Mindössze a tőlünk telhető legtöbbet megtesszük, hogy segítsünk a diákjainknak eligazodni.

Miért kell az IELTS ha külföldön szeretnél tanulni?

Bármilyen egyetemen ahol az oktatás angolul zajlik az IELTS elfogadott

Amíg az Államilag Elismert Nyelvvizsgák ahogy az a nevükben is benne van a magyar állam által elismertek, addig az IELTS ezzel szemben egy nemzetközileg elismert a világ első számú angol nyelvvizsgája.

A legtöbb egyetem nem fogadja el a Magyar Államilag elismert angol nyelvvizsgát. Amit elfogadnak az többek között az IELTS.

Milyen eredmény kell?
Erre nagyon nehéz válaszolni, hiszen attól függ, mit és hol szeretnél tanulni. Ezt minden esetben Neked kell letisztázni az adott egyetemmel vagy szakiskolával. Amennyiben velünk tanulsz nagyon szívesen segítünk ebben is, egyik munkatársunk örömmel felveszi a kapcsolatot az adott intézménnyel. Általában 5.5-ös eredménytől egészen 7.5-ös Academic eredményig változhat a követelmény.

A tapasztalatunk sajnos az, hogy sokan az utolsó pillanatban kezdenek el készülni, ami nem egy jó taktika és akár a lehetőségek elvesztését is jelentheti. Akár velünk akár mással készülsz azt javasoljuk csináld meg az IELTS-et minél hamarabb, hiszen a kiállítástól számítva 2 évig érvényes. Adj magadnak minimum 6 de inkább több hónapot. /Természetesen hamarabb felkészülhetsz./ Ha már csak egy vagy két hónap van hátra /Sajnos ez volt már 2 hét is./ az nagy nyomás rajtunk is, hogy a legtöbbet próbáljuk meg kihozni a helyzetből, de nem utolsó sorban a tanulók is olyan stressznek vetik alá magukat, ami sokszor negatív módon befolyáslhatja nem csak az IELTS eredményt, de magát a felkészülési folyamatot is.


Csatlakozom, most mindössze 9.999 Ft/hó-tól