Üzenet és bemutatkozás a program alapítójától


 

johnsie

 

"Köszönöm, hogy megtiszteltél a bizalmaddal és ellátogattál erre honlapra. Közel egy teljes évtizede azon dolgozom, hogy minél több ember sikeres nyelvvisgát tegyen és közelebb kerüljön az álmai megvalósításához. Legyen ez kivándorlás, kölföldi tanulás vagy felsőfokú vizsgára honosítás. Mindenre igyekszünk megoldást találni. Személyes visszajelzésen át részletfizetésig..."

 

Halmi Zsolt - IELTS Ready Program alapító tanára

 

 

Kedves Jelen és Jövőbeni Tanulóm!

Engedd meg, hogy személyesen megköszönjem, hogy ellátogattál a honlapunkra. Halmi Zsolt vagyok az IELTS Ready Program vezetője és alapítója. Hosszas bemutató vagy akár semmitmondó győzködés helyett úgy gondolom a tettek magukért beszélnek. Több, mint 10 esztendeje nekem is le kellett tegyem az IELTS Nyelvvizsgát... Több ezer dollár elköltése /valóban közel 5000 dollárról beszélek egy pár hónap alatt: online tanfolyamok, Skype leckék, tanfolyamok, könyvek, gyakorlatok stb. / után magamra mardtam. Magyar felsőfokú nyelvvizsgával és tanári diplomával meg voltam győződve róla, hogy valószínűleg nem fog sikerülni az IELTS itt Ausztráliában. Az elkövetkező 6 hónapban otthagytam a munkahelyem és az IELTS-nek szenteltem az időt. Nagy volt a tét. Életem egyik legintenzívebb 6 hónapja volt. Kaptam egy állásajánlatot és igen az IELTS-en múlott minden. Tanultam olvastam, tanultam az IELTS-ről, mindent amit csak lehetett és végül elsőre megcsináltam a 8.0-ás IELTS -et. Itt indult az IELTS az életemben. 

Ezt követően részben az IELTS-nek köszönhetően jelentkezni tudtam és felvettek a kaliforniai Anaheim Egyetemre, ahol megszerztem angol tanári alapképzésemet. Később pedig az ausztrália Bond Egyetemen végeztem post gradualis képzését angol tanári szakon. /Oklevelekkel "First in Class" illetve külön akadémia kiválósággal "Academic Excellence"/ 

Jelenleg is angolt, speciális angolt és IELTS Nyelvvizsga felkészítést tanítok magyar és nemzetközi diákoknak. Az elmúlt 5 évben több, mint 500 nemzetközi diák kapott oklevelet aki az osztályomban tanult. Sokukkal ma is tartom a kapcsolatot. 

A korábbi pár sort az éltemből nem azért írtam, hogy bármi módon büszkélkedjek, hanem mindössze azt szerettem volna elmondani, hogy pontosan tudom min mész keresztül. Tudom, milyen amikor egy vízum miatt kell az IELTS és azt is amikor tanuláshoz kell. Ugyan 10 éve még messze nem volt olyan népszerű és közisemert az IELTS mint ma azt gondolom az IELTS Ready Program-mal amit létrhoztam valóban tudok Neked segíteni. Mitöbb folyamatosan dolgozom rajta napi szinten.

Röviden erről honlapról. Az egész körülbelül 2011-12-ben indult amikor egy kollegámmal létrehoztuk az Open IELTS Szervezetet ami IELTS felkésztést biztosított angol nyelven. Később ez a program megszakadt, de a rengeteg munkámat továbbhoztam és Dr. Anthony Froster angol nyelvtanár kollegammal erre alapozva megcsináltuk a www.onlineieltsclass.com weboldalt, ami az egyik legsikeresebb oldallá nőtte ki magát. Közben egyre több és több magyar diákom lett főleg Skype-on volt, hogy hajnali 2-3-ig tanítottam. Idővel kezdtem a diákjaimat átirányítani a honlapra. Közben segítettem is eligazodni és így jött az ötlet 2014-ben, hogy megcsinálom a saját ha úgy tetszik Online IELTS Nyelviskolámat. 8 esztendő tapasztaltával, tantermi és online visszajalzésekkel és óráisi mennyiségű munkával minden elérhető, ami csak kellehet a sikeres IELTS-hez. A www.ieltsnyelvvizsga.com nagyon fontos számomra. De mégfontosabbak a diákok, akik velem és mára azt mondhatom velünk tanulnak. Kis csapatunk bővül és büszkén mondhatom világszinvonalon segítünk mindekit aki velünk tanul.

 

Innováció és XXII. századi technika...  

Hiszek abban, hogy az okatás megváltozott és haladnunk kell a korral. Ezért nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy milyen a tanulói élmény. A tanfolyamok, amiket hamarosan tanulni fogsz egy olyan tanulói felületbe töltöttem fel amit a legjobb egyetemek is használnak. Emellett az is fontos, hogy egy mobil applikáció letöltésével is elérhető minden vagyis szó szerint akár telefonról és táblagépről is tökéletesen tudsz haladni. A videóknál a leggyorsabb és legmegbízhatóbb streaming szolgáltatókat használjuk a zavartalan használat érdekében. Fontos, hogy az emberek megértsék, akár minket vagy engem választanak akár nem, hogy ez a honlap nem egy passzív online felület. Aktivan dolgozunk fejlesztünk annak érdekében, hogy a legjobbat nyújtsuk. Csakúgy mint a tanárok a tanáriban...

 

Rövid gyakorlati összefogalaló: 

Az IELTS Ready programot azért hoztam létre, hogy segítsek Neked és a családodnak. 

Őszintén hiszek benne, hogy a világ egyik legjobb programja ami elérhető és folyamatosan dolgozom azon, hogy minél jobb legyen.

A lehető legolcsóbb megoldást próbáljuk nyújtani, hogy Mindenkinek megfelelő legyen.

24 órás kérdés nélküli pénzvisszafizetési garanciát adunk. Azt követően nem áll módunkban teljes visszafizetést eszközölni.

Közel 10 év munkáját tartod a kezedben és több éves folyamatos tanítási tapasztalatot.

 

Ez a program Neked való ha...

hajlandó vagy és akarsz tanulni.

nincsenek irreális elvárásaid magaddal és a felkészüléssel szemben.

akár csak gondolkodsz vagy eldöntötted, hogy kell Neked az IELTS.

ha csak az angol nyelvtudásod akarod fejleszteni.

ha új életet akarsz kezdeni, de reális vagy magaddal és a tudásoddal szemben.

 

Ez a program NEM Neked való ha...

pár hét alatt várod el a legmagasabb eredményt.

nem adsz magadnak időt.

kudarcnak éled meg a szigorú visszajalzést.

nem akarsz az IELTS-ről tanulni.

 

Amit igérek és ezt sokan meg is erősítik...

mindig őszintén és a tőlünk telhető legtöbbet megtesszük, hogy segítsünk. Minden tanulónk ugyanolyan fontos.

komolyan veszem amit csinálok.

ha problémád van jelezd felénk. MINDIG megoldunk mindent akár technikai akár tanulási.

 

Örülök ha velem készülsz és gratulálok a döntésedhez mert...

a kezedbe vetted a sorsod.

nagyon jó helyre jöttél amikor minket választottál.

 

Utolsó tanács a kezdéshez...

Javaslom kezdj az alcsó alapcsomaggal. Teszteld le az időd. Tudsz aktívan készülni? El fogod tudni küldeni a fogalmazásokat értéklésre? Nagyon sok minden lesz amit át kell nézned meg kell tanulnod. 

adj magadnak némi időt. 

élvezd a felkészülést ez egy új és izgalmas dolog. 

 

 

Az alábbiakban az egyik Certificate III in English csoportommal láthattok. A csoportból mindeki végzett igazi remek társaság. 

 

group

 

Az alábbiakban szintén elérhetővé tettem az egyik egyetemi publikációmat a felnőtt oktatásról. Ajánlom mindenkinek a figyelmébe akit érdekel.

Címe: 

Teaching Language to Adult Learners

Metgtekintéshez katints ide >>>

 


LIFE COACHING

Certified Life Coach - The Academy of Modern Applied Psychology

Online Life Coaching Session elérhető - Bővebb informáciért levélben keress meg: joeyzhalmi@gmail.com


“People without a meaningful vision
for their future are like leaves blowing
around in the wind - indecisive and
inconsistent in all their ways”

"Ha nincs egyértelmű és letisztult célod
a jövőddel kapcsolatban, pont olyanná
válsz mint a levelek a szélben. Ide-oda
dobál csak az élet. Képtelen vagy dönteni
és következetlen lépéseket teszel”


 "Célunk, hogy mindenkinek azt nyújtsuk a nyelvoktatás területén amire személy szerint szüksége van. Magyar és angol nyelvű munkatársainkkal azon dolgozunk, hogy mindenki mihamarabb letehesse az IELTS nyelvvizsgát vagy épp új életet kezdhessen angol nyelverületen."

 

Teachers and Students - BBQ and FUN - Nekik is segítettünk a sikeres nyelvvizsga letételeben és az angol nyelv tanulásban. Ahogy mindig: a diákok az elsők. 

Oxton Team and Students 2016

 


Mi azért dolgozunk hogy segítsünk neked minél hamarabb elérni a kitűzött célod, azt az IELTS pontszámot amire szükséged van hogy tovább léphess.

 

world class 2

 

SOK SIKERT AZ IELTS NYELVVIZSGÁDHOZ


TE VAGY AKI MEGTUDJA CSINÁLNI, MI ITT VAGYUNK, HOGY SEGÍTSÜNK NEKED!

 

Oxton EDUCATION  - Mindig a diák az első

 
 
 
kezdd el most 300x100

Ahogy Mindig is: Tanulóink az Elsők!

Csatlakozást követően ingyenes tanulói

mobil-applikáció is letöltehető és bárhonnan

elérhetőek a megvásárolt tanfolyamok.

Hogy még könneyebb és gyorsabb legyen...

Moodle Mobile Article 3

Kérdésed van? Írj nekem személyesen.

Amennyiben személyesen szeretnéd felvenni a kapcslatot kérlek üzenj nekem és amilyen gyorsan csak tudok személyre szabottan válaszolok. Személyre szabott lehetőségek, szintfelmérés.

 

emailme.png