IELTS NYELVVIZSGÁVAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK - TAGSÁG, REGISZTRÁCIÓ, HOZZÁFÉRÉS, ANGOL NYELVI SZINT... 

 

Mi az az IELTS Ready Program?

Az IELTS Ready Program egy teljesen otthonról, vagy igazából bárhonnan tanulható IELTS Nyelvvizsga felkészítő program. Alapvetően mindent tartalmaz ami ahhoz szükséges, hogy bárki sikeres nyelvvizsgát tegyen. Videó előadásokat, videó leckéket, IELTS készség és képességfejlesztést, IELTS gyakorlatokat és válogatott teljes IELTS teszteket. 

 

Hogyan kapok hozzáférést a tananyaghoz, gyakorló anyagokhoz és az online kurzusokhoz?

Nagyon egyszerűen, a regisztráció mindössze 5 percet vesz igénybe. Nem kell mást tenned mint kiválasztani a számodra legmegfelelőbb tagsági csomagot, feljelentkezni és máris elkezdhetsz tanulni vagy épp gyakorolni. 

 

Láttam, hogy a honlapon 2 féle online felületbe lehet belépni. Ez mit jelent?

Az IELTS Ready Program 2015-ban indult. 2014-2016 között kidolgoztuk egy olyan online tanulói felületet /tanulói zónát/ amit feltöltöttünk oktató vidókkal gyaklorkatokkal készség és képességfejlesztő videókkal. Ez egy olyan felület ahol mindenki szabadon tud tanulni azt amit akar és akkor amikor akar. Ha például csak gyakorolni akarsz akkor egyszerűen ide bejelentkezel és máris gyakorlohatsz. Ez tehát az egyik felület. Vagyis adott témakörök köré vannak csoportosítva az informaciók.

2017-2018- ban a program alapítója és tanára Halmi Zsolt mintegy egy teljes éven át azon dolgozott, hogy az elérhető anyagokat valós tanfolyamba rendezze kiegészítő tanári videókkal. /Plusz videók lettek rögzítve./  Ez a másik felület, ami ezeket a teljes tanfolyamokat tartamazza. Vagyis itt nem a tanuló választ, hogy mit tanul, hanem pontosan úgy mint egy tanfolyamban leckéről leckére haladhatsz végig a felkészülésen. Ez az alapvető felkészülés egyébként Mindenkinek.

 

Melyik tanulói opcióhoz kapok hozzáférést?

Sok más honlappal ellentétben, mi továbbra is mindenkinek teljes és korlátlan hozzáférést adunk mindenhez, mindaddig amíg velünk tanul.  Függetlenül attól melyik tagsággal rendelkezel, minden egyes tanfolyamhoz és a teljes adatbázis jellegű tanulói zónához hozzá fogsz férni. 

 

Hol kezdjem meg a felkészülést?

Amenyiben nem egy hónapon belül van a vizsga. Remélhetőleg nem akkor egyértelműen a tanfolyamokon kell lépésről lépésre végighaladj. Ugyan korábban nagyos sokan a tanuló zóna használátóval tettek sikeres nyelvvizsgát /amikor még nem voltak kész a tanfolyamok/ az intenzív tanfolyamokkal 100%-osan maximalizálni fogod az eredményed. Azok közül akik valóban és lépésről lépésre végigcsinaltak minden leckét a sikeres nyelvvizsga aránya magsabb, mint 96%! Ezt honnan tudjuk? Onnan, hogy a tanáraink látják, hogy melyik tanuló pontosan mit és hogyan csinál. Tanáraink tanári hozzáféréssel folyamatosan figyelik hol tartasz és válaszolnak, ha elakadsz. 

 

Milyen hosszan marad meg a hozzáférésem a tanulói zónához és a teljes tanfolyamokhoz?

Rendkívül rugalmas opciókat dolgoztunk ki. Jelenleg két havi előfizetést ajánlunk és egy életre szóló hozzáférést. Mindaddig amíg tag vagy teljes a hozzáférésed. Nem korlátozunk senkit. Ami azt jelenti, hogy függetlenül attól hogy melyik csomagot választottad az összes tananyag, kurzus, gyakorló anyag a rendelkezésedre áll.

 

Mikor tudok elkezdeni készülni?

Amint beregisztráltál gyakorlatilag azonnal 0-24 órás a hozzáférésed, tehát kezheted is a felkészülést. A rendszer úgy lett kialakítva, hogy a tanulói zónához a fizetést követően azonnal hozzáférsz a teljes tanfolyamokba 24 órán belül íratunk be és már kezdheted is.

 

Mit tudok gyakorolni?

Mindent ami az IELTS nyelvvizsgához kapcsolódik. Az IELTS egy angol nyelven lebonyolított vizsga, ami azt jelenti, hogy nincs benne fordítás sem magyarról angolra sem angol nyelvről magyarra. Ez sokak számára nagyon jó hír, azonban ennek ellenére sok gyakorlást igényel a felkészülés. Minden gyakorlat amit közzéteszünk ugyan olyan mint amit a valódi nyelvvizsga is tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy minden gyakorlat angol nyelven van. Nincs magyar nyelvű magyarázat. Minden gyakorlat azonban egyértelmű és nagyon hamar rá lehet érezni az ízére. Visszatérve a gyakorló anyagokra, weboldalunkon a vizsga mind a négy részét tudod gyakorlni: Írás, Olvasás, Szövegértés, Beszéd. Minden alapegységhez külön gyakorlatok állnak a rendelkezésedre és amennyiben extra anyagra van szükséged jelezheted számunkra és további anyagot szolgáltatunk rendszerint a legjobban bevált elektronikus könyvek formájában.

 

Mit tudok tanulni?

Ahogy minden vizsga az IELTS is igényel némi háttértudást. Természetesen tudni kell az angol nyelv alapjait és szinttől függően a megfelelő szókincssel, nyelvtani tudással, beszédkészséggel kell rendelkezni. Azonban, mivel az IELTS egy Angol alapokra épülő nyelvvizsga ez azt is jelenti, hogy rendkívül kötött a struktúrája, ami azonban tanulható és így alacsonyabb nyelvtudással is el lehet érni a szükséges eredményt. A videó előadásokban és videó leckékben mindent magtanítunk Neked az IELTS-ről. Semmi sem marad ki. 

 

Melyik tagságot kellene választanom?

Ahogy azt már említettük teljesen mindegy melyik tagságot választod mi teljes hozzáférést adunk neked. De akkor mi a különbség? Az  IELTS felkészülés alapvetően két pilléren nyugszik. Az egyik az az, hogy az általános angoltudást fejleszteni kell. Ezért készítettük többek között a 12 leckés nyelvtani összefoglaló kurzusunkat tesztekkel. E melett azonban specifikusan kell fejleszteni a tudásod ami ahhoz segít hozzá, hogy az IELTS-en érj el jó eredményt. Ez azt jelenti, hogy olyan szókincsfejlesztésre van szükséged ami specifikus és olyan gyakorlatokat kellene csinálj ami fejleszti az IELTS készségedet. Ez azért lényeges, mert most nem olyan szavakat vagy nyelvtant kell megtanulnod ami egy alap nyelvtankönyvben van, hanem azokat amik kifejezetten az IELTS vizsgán jöhetnek elő, amiket mi korábbi (több mint 150) IELTS vizsgákat megvizsgálva válogattunk és gyüjtöttünk össze.
Ami azonban nagyon fontos, hogy mindenképp szükséged van professzionális visszajelzésre főleg az írásgyakorlatoknál és a beszédértékelésnél. Egyes tagságokkal jár más tagságokkal rendkívül kedvező áron vehetsz. Ez egy komoly és fáradságos feladat az IELTS nyelvtanár részéről. Minden visszajelzés részletes az IELTS vizsgáztató alapszabályzata alapján történik, így nem csak egy valószínűsített eredményt adunk minden alkommal, hanem azt is, mire figyelj oda hogyan fejlődj. Egy írásgyakorlat javítása visszajelzéssel minimum 1,5-2 óra tanári munkát vesz igénybe. A rendszerünk működése és az, hogy több tanárral és sok diákkal dolgozunk folyamatoson lehetővé teszi, hogy a csomagjainkba építve adjuk ezt a szolgáltatást. 

 

Havi előfizetés, tagsági díj?

Ne ijedj meg, amikor havi tagsági díjról vagy előfizetésről beszélünk az egyáltalán nem olyan, mint mondjuk az internet vagy televízió előfizetés. Először is bármikor lemondható. Nem kérdezünk semmit, jogodban áll bármikor kiiratkozni az online iskolából ha úgy érzed nincs szükséged további gyakorlásra. Az English Com. alapszbályzata tiltja, hogy bármilyen pénzügyi információt, számlaszámot egyéb adatot kérjünk vagy tároljunk. Nem is tesszük. Minden havi tagsági díj fizetése a Te saját PayPal számládon keresztül működik. Biztonságos és széles körben használatos a világon. Neked is biztonsagos, mert semmilyen szolgáltató nem fér hozzá a Te adataidhoz és gyakorlatilag teljes kontrolod van a fizetések, előfizetések fölött.

A világon az emberek nagytöbbsége ma már rendelkezik online internetes előfizetéssel. Legyen az újság előfizetés, online gitár oktató oldal, online könyvelő, vagy épp videó szerkesztő program. Így van ez az oktatással is. A legtöbben már nem akarnak 200 vagy 300 ezer forintot kifizetni egy féléves tanfolyamra, de ugyanakkor szeretnének fejlődni és tanulni a lehető legköltséghatékonyabb módon. Mi a jól működő és kedvet gyakorlatot alkalmazzuk, hogy egy viszonylag alacsony havi díjért teljes hozzáfárást kapsz. A fizetés minden hónapban autómatikus így nem veszted el a hozzáférést. A mi havi tagsági díjunk nagyjából annyi mint amennyit vagy többet egy nyelvtanárnak 1 órára fizetnél, de a korlátlanul használható tananyagokhoz és a gyakorlókhoz való hozzáférést mi kiegészítjük egyéb ingyenes szolgáltatásokkal is ha további segítségre van szükséged úgy mint több visszajelzés, angol nyelvű önéletrajz írás.
Van azonban még egy pár különbség. A mi tanáraink angol nyelvterületen élnek és ott oktatják az angolt. Angolul szerezték a diplomájukat és több éve részt vesznek az IELTS oktatásban, így olyan napra kész és aktív tudást tudnak neked átadni ami segíthet elérni a célod.

Büszkék vagyunk rá, hogy nem csak azok használják a szolgáltatásunkat akik IELTS nyelvvizsgára készülnek hanem azok is akik egyszerűen csak fejleszteni vagy épp szinten tartani szeretnék az angol tudásukat. Kimagasló támagatással exkluzív English Com. Tagságot biztosítunk mindenkinek.

 

Le kell tegyem az IELTS nyelvvizsgát, de az angolom nagyon-nagyon gyenge. Mit tegyek?

Vedd fel velünk a kapcsolatot. 

 

Le kell tegyem az IELTS nyelvvizsgát és átlagban 6.0-ás eredményre van szükségem. Mit kell tegyek?

Ez természetesen nagyban függ attól is milyen szinten van az angol nyelvtudásod. Mindenképp válaszd a számodra legmegfelelőbb tagságot, kezdj el tanulni és gyakorolni. A beszédkészség viszonylag gyorsan fejleszthető és gyorsan fogja felhúzni az átlagod. A tagsági részben lemodelleztük a teljes szóbeli vizsgát így ha végigcsináltad az összes feladatot nem lehet sok problémád. E mellett szintén meg kell tanuld az írás szigorú struktúráját hogy maxzimalizáld a pontjaidat, azt hogy hogyan közelíts a szövegértéshez és az olvasáshoz a megadott időkereteken belül.

 

Kifejezetten magas szinten van az angolom és kell az IELTS, mit csináljak?

Ez esetben azt az előfizetést javasoljuk ahol több a havi visszajelzés. Miután fejlenetkeztél csináld végig a tanfolyamokat. Olvasd végig miről szól részletiben az IELTS vizsga, nézd végig milyen nyelvtani szerkezetekkel kell mindenképpen tisztában legyél. Ha ez mind megvan akkor nincs más hátra mint az intenzív gyakorlás a vizsga előtt.

 

Mennyi idő alatt lehet felkészülni az IELTS nyelvvizsgára?

Erre a kérdésre nagyon nehéz egyértelműen válaszolni, hiszen ez nagyon sok mindentől függ. Hol állsz jelenleg, mennyi időt tudsz és akarsz a felkészülésre szánni... A tapasztalatunk azonban a következőket mutatja. Viszonylag alacsony szintről eljutni 4.5-5.5 szintre általában hat-nyolc hónap beiktatott tanári segítséggel. Közép foktól már általában nincs szükség folyamatos tanári támogatásra azonban a fogalmazás javítás és beszédértékelés elengedhetetlen. Erről a szintről 5.0-6.0 szintre pár hónap alatt el lehet jutni általában. Felső fokú tudással általában egy két hónap a magas szint 7.0 plusz és egy skype óra ahol megbeszéljuk a trükköket és csapdákat.

 

Tudom ellenőrizni az előfizetésemetMennyi idő van még hátra?

Természetsen, csak be kell jelentkezned és rákattintani a 'current subscription' menüpontra.

 

Tetszik a program, de szeretnék egy személyre szabott előfizetést. Lehetséges?

Büszkén állíthatjuk, hogy elkötelezettségünk és ügyfélszolgálatunk páratlan. Niki és Susan mindig a rendelkezesdre áll.  Kérjük, vedd fel velük a kapcsolatot és igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy mihamarabb üdvözölhessünk a diákjaink között.

 

Milyen támogatást kapok?

Mi azért dolgozunk, hogy minél hamarabb új életet kezdhess azal hogy eléred a kívánt IELTS eredményed. Segíteni szeretnénk és segíteni fogunk ebben. Minden amit csinalunk valódi értéket képvisel. A tudást amivel a tanáraink rendelkeznek megosztani szeretnénk siker és elkötelezettség formájában. Amint feljelentkeztél bármikor írhatsz nekünk emailt a felkészülésedre vonatkozóan és mi arra személyre szabottan válaszolunk. Ha nagyon sok a kérdésed és úgy érezzük szükséged van egy skype órára azt jelezzük azonnal. 

Megtanultam az összes kurzus anyagot és megcsináltam az összes gyakorlatot, de úgy érzem kellene még gyakoroljak. Mit csináljak most?

Ez azt jelenti hogy valószínűleg kész vagy arra, hogy letedd az IELTS nyelvvizsgát. Ha azonban szeretnél még több gyakorló anyagot, akkor kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot és egyik tanárunk segíteni fog kiválasztani további gyakorló anyagokat amik a lehető legközelebb állnak a valódi teszthez.

E mellett azt is fontos tudni, hogy folyamatosan újabb és újabb anyagokkal bővítjük a weboldalunkat és mindaddig amíg exkluzív tagsággal rendelkezel autómatikusan hozzáférsz minden új anyaghoz.

 

A szóbeli rész miért nagyon fontos?

Ennek több oka van. Először is a beszédkészség viszonylag könnyen fejleszthető, így nagy eséllyel tudja emelni az átlagodat. E mellett a szóbeli kommunikáció az a valami ami elengedhetetlen amint angol nyelvterületre érkeztél. Sokak számára kifejezetten nehéz mert soha nem kellett angol nyelven szóban vizsgát tenniük.

 

VISSZAJELZÉS - FOGALMAZÁS / IRÁSBELI TESZT JAVÍTÁS, BESZÉD-ÉRTÉKELÉS, ANGOL NYELVŰ ÖNÉLETRAJZ ÍRÁS...

  

Mi az az IELTS kiértékelés?

A sikeres nyelvvizsga letétele köztudottan nagyon nehéz legalább egy minimális professzionális visszajelzés nélkül. Tökéletesen tudjuk, hogy minden tanuló más, mások az igények, mások a szintek. Ugyanakkor a Te sikered a mi sikerünk is, ezért függetlenül attól hogy milyen tagsággal rendelkezel, minden hónapban jár neked egy bizonyos számú professzionális visszajelzés.


IELTS fogalmazás javítás - visszajelzés hogy valószinűsíthetően milyen eredményt kapnál, illetve tanácsok mire figyelj oda, mit tanulj meg
Beszédértékelés - visszajelzés, hogy milyen szintű a szóbeli felkészültséged, milyen eredményt kapnál, illetve tanácsok mire figyelj oda, mit tanulj meg

 

Hogyan tudom a fogalmazást amit írtam elküldeni javításra?

Alapvetően két lehetőséged van erre.

Úgy mint tanuló, aki rendelkezik hozzáféréssel a tanulói zónához. Ez esetben jelentkezz be és a tanulói zónából ingyenesen el tudod küldeni a fogalmazásodat javításra és további értékelésre. Ezt minden hónapban neked kell kezdeményezni, ha szükséged van rá. Fontos, hogy ezen szolgáltatás nem vonható össze. Ha nem kérted ezt az adott hónapban, nem csúsztathatod át a következő hónappal. Természetesen a következő hónapban megint ingyenesen küldhetsz fogalmazást javításra és értékelésre.

 

Hogyan tudom a szóbeli tesztet elküldeni értékelésre, ha nem beszéltem senkivel?

Több éven keresztül dolgoztunk azon, hogy lemodellezzuk a teljes IELTS szóbeli vizsgát és annal nagyon fontos alapegységeit. Ez azt jelenti, hogy a tanulói zónában több mint 200 olyan vizsgavideó van feltöltve amivel konkrétan az IELTS vizsgára tudsz felkészülni. A gyakorlás egyszerű. Csak el kell indítanod az egyik videót és követned kell az utasításokat. Válaszolnod kell a kérdésekre az adott idő alatt. Ezzekkel a gyakorlatokkal 100%-osan fel tudsz készülni a szóbelire. Ne felejtsd el, az igazi teszt egy valódi vizsga nem videóval, hanem tanárral aki kérdéseket tesz fel. Amennyiben szertenéd a szóbelid értékelését nem kell mást tenned mint felvenni a telefonoddal, vagy a számítógépeddel ahogy beszélsz és elküldeni nekünk. Az elküldütt anyagot az egyik szakképzett tanárunk fogja értékelni az IELTS vizsgarendszer szabályzata alapján. Ahogy a fogalmazás javítás, ezen szolgáltatás is ingyenesen elérhető tagjaink számára, illetve mindenki megrendelheti, mint alapszolgáltatás.

 

Küldhetek kézzel írott szöveget?

2015 óta nem fogadunk el kézzel írott fogalmazást. Ugyan a valódi teszten kézzel kell írnod a fogalmazásokat, de a különféle stílusú kézírások értelmezése túl sok időt vett igénybe a tanárainktól. Ezért azt javasoljuk, amikor fogalmazát írsz szigorúan kapcsold ki a helyesírás ellenőrző funkciót és úgy dolgozz, hogy valós eredményt kapj.

 

TECHNIKAI KÉRDÉSEK - RENDSZERKÖVETELMÉNYEK, TECHNIKAI PROBLÉMÁK, BIZTONSÁG

 

Minimum rendszer követelmény:

Windows / IOS  - specifikáció nélkül - Vista or Higher / 1 GB Ram vagy több / Színes monitor képernyő felbontás min 800 x 600 ajánlott / Hangkártya, hangfalak, fejhallgató / Mikrofon / Hongrögzítő program / Software audio fájl tömörítéshez

 

Számítástecnikai tudás

Előképzettség egyáltalán nem szükséges. Tanulni a tanulói zónában ugyanolyan "nehézségű" mintha a neten böngésznél, vagy egy email-t küldenél.

 

Mi történik, ha valami nem tölt be, akár a honlap vagy egy videó?

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az összes Oxton platform a lehető leggyorsabban működjön a világon mindenhol. Nem korlátozzuk a hozzáférést egy vagy több országra. Ennek érdekében a legjobb és sokszor a legdrágább szolgáltatókkal állunk kapcsolatban, hogy kimagasló és probléma mentes felhasználói élményt biztosítsunk. Azonban, mivel minden honlap technika függő így előfordulhat, hogy valami nem működik. Ez esetben kérjük jelezd felénk, hogy mihamarabb megoldhassuk a problémát.

 

Mit tegyek, ha egy videó nem indul?

Ez szinte soha nem fordul elő, de ha mégis:
Videó/bizonyos része honlapnak
1. Várj egy percet és próbáld újra.
2. Ellenőrizd a helyi hálózatot. Nézd meg, hogy a számítógéped nem tölt le vagy fel valamit, mialatt Te próbálsz betölteni egy videót.
3. Ellenőrizd az akkumlátor töltöttségi állapotát.
4. Ha minden jónak tűnik és a videó mégsem töltődik be úgy értesíts minket hogy orvosolhassuk a problémát.

 

Ha nem tudsz bejelentkezni.

1. Ellenőrizd a jelszót és a felhasználónevet.
2. Frissítsd a weboldalt, probálj másik böngészőt. Ezután töröld a "kukikat".
3. Lépj velünk kapcsolatba.

 

Lehetséges okok, ha a rendszer nem enged belépni

1. Rosszul emlékszel a belépő adataidra, vagy lejárt az előfizetésed. Ez esetben a rendszer autómatikusan felfüggeszti a hozzáférést.
2. Ha valakivel megosztottad a hozzáférést és más is használja a Te saját jelszavadat és felhasználónevedet. Ez esetben a rendszer törli a számládat autómatikusan és a fennmaradó időre nem áll módunkban díj visszatérítést adni.
3. Ha valaki nem legálisan használta a tartamakat. Illegális letöltés, megosztás. Ez esetben, mind a személy, mind az IP cím blokkolásra kerül és jogi lépések kezdeményezése várható.

 

FIZETÉSI MÓDOK - PAYPAL, ÁTUTALÁS, TAGSÁGI DÍJ...

 

Hogyan tudok fizetni?

Az egyetlen előfizetési mód amit elfogadunk a saját PayPal számládon keresztül bonyolítható.

 

PayPal fizetés - az alapértelmezett biztonságos mód

A PayPal lehetőséget ad a számodra, hogy könnyen és gyorsan fizethess egy szolgáltatásért ugyanakkor nem kell közzétenned és megosztanod senkivel a bankszámlaszámodat, vagy bankkártya adataidat. A PayPal egy biztonságos kapcsolat a szolgáltató és a személyes adataid között. Amikor vásárolsz, az egyetlen honlap amivel kapcsolatba kerülsz a világ legbiztonságosabb oldala a PayPal. A mi honlapunk se nem rögzít sem nem kér információt a kártyádról vagy a bankszámlaszámodról. Amikor regisztrálsz és a fizetésre kerül a sor úgy a fizetés gomb elvezet a PayPal oldalara. Ott engedélyezed a fizetést, majd visszatérsz a tanulói oldalra és a hozzáférésed autómatikusan létrejön. Mind az egyenleged, mind a fizetés idejét minden esetben a PayPal oldalon ellenőrizheted.

 

Banki átutalás

Kivételes esetekben elfogadunk állandó banki átutalást, főleg cégek és iskolák részéről. Ha ezen opcióról többet szeretnél megtudni, úgy kérjük lépj velünk kapcsolatba.

 

Kétszer vonták le az összeget a számlámról. Mit csináljak?

Eddigi tapasztalataink alapján állítható hogy a PayPal nem követ el ilyen hibát. De ha mégis, illetve ha bármi problémád van a fizetéssel kérjük lépj velünk kapcsolatba amilyen gyorsan csak lehet. Utána nézünk mi történt és azonnal orvosoljuk a problémát. 

 

Sikertelen volt a fizetés. Mit tegyek?

Ennek számos oka lehet, például nem volt pénz a PayPal számládon, vagy nem volt sikeres a bankszámlád és a PayPal összekapcsolása... Semmi probléma. Kérlek értseíts minket, megnézzük mi történt és segítünk végigvinni a folyamatot.

 

Úgy néz ki a fizetés rendben volt, mégsem tudok belépni.

Értesíts minket és aktiváljuk a számládat amilyen gyorsan csak lehet.

 

KORREKT HASZNÁLAT, KEMÉNY MUNKA ÉS BIZALOM...EXKLUZÍV OXTON TAGSÁG

 

Mit értünk ez alatt?

Ez a weboldal azért jött létre, hogy segítsen Neked, családoknak, pároknak, az új világot felfedezőknek... Az IELTS világa egy folyamatosan változó izgalmas és új lehetőségeket adó világ. Büszkék vagyunk arra, hogy a programunk mögött több nyelvtanár áll, akik keményen dolgoznak azon, hogy a legfrissebb információval lássanak el. Ez azt is jelenti, hogy a tartalom ha nem is napról napra, de folyamatosan változik, bővül azért, hogy mégjobb és naprakészebb legyen a segítség amit nyújt.

Ezért a mi felelősségünk az is hogy védjük a tartalmat azok számára, akiknek szükségük van a segítségre. Ennek érdekében minden tőlünk telhetőt megteszünk. Ugyanakkor azt is látnod kell, hogy amint teljes jogú tagsággal rendelkezel jogodban áll használni a tartalmakat és a szolgátatásokat. Azzal, hogy csatlakozol nem csak magadnak segítesz felkészülni, de ugyanakkor segítesz nekünk és másoknak abban, hogy folyamatosan dolgozhassunk egy fenntartható professzionális platformon.

 

Exkluzív angol klubtagság.

Ez az oldal alapvetően az IELTS-ről szól azonban... Sokan használják más okokból is. Mindaddig amíg tag vagy: Member of Oxton Education - The Exclusive English Language Club Büszkén beleírhatod az angol vagy magyar nyelvű önéletrajzodba. Ha szükséges ki tudunk állítani egy hivatalos angol nyelvű bizonyítványt. E mellett diakok és üzletemberek használják az oldalt sokszor csak azért, hogy gyakorolják a beszédet a videóinkkal egy fontos találkozó előtt. Szintén fontos tudni, hogy a fogalmozás javítást nem korlátozzuk az IELTS-re. Ez azt jelenti, hogy üzletemberek időnként küldenek nekünk angol nyelvű email-eket átnézésre mielött kiküldik az angol anyacégnek. 

Mások csak egyszerűen angolt akarnak tanulni. Ne felejtsd el, az IELTS végeredményben arról szól, hogy jó legyen az angol nyelv tudásod.

És még sorolhatnánk...

Szeretettel üdvözlünk a növekvő számú tagjaink között!

 

Nem találtad meg a választ?

Kapcsolatfelvétel: info@ieltsnyelvvizsga.com

ieltsready

Ingyenes Hírlevél, Exkluzív Videok - Gyakorlati Angol tippek, helyes használat, Kedvezmények, Heti IELTS Nyelvvizsga Feladatok

* indicates required